801317-Z | Trigon kussen met print - zwart/mosterd 40x60cm | BePureHome

Artikel 487 van 671
€ 29,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 801317-Z
Merk: BePureHome
Afmetingen: 40x60x10 cm (HxBxD)
Kleur: Zwart / mosterd
Materiaal: 100% katoen
Voorraad 3 stuks

- Sierkussen met romantisch patroon
- Een kussenhoes van 100% natuurlijk katoen
- Onderdeel van de collectie: Comforting Spices
- H 40 cm x B 60 cm

De Comforting Spices-collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome bestaat uit een ruime selectie sierkussens, quilts en tafelkleden. De collectienaam hint al op de bijzondere kleuringstechniek van deze items. De artikelen zijn volgens een eeuwenoud Indiase patroon techniek bestempeld met natuurlijke pigmenten, zoals kruiden en specerijen als kurkuma.

Materiaal
De kussenhoes is gemaakt van 100% katoen. De katoenen kussenhoezen uit onze collecties hebben een zichtbaar hoge kwaliteit. De plantaardige vezels zijn verweven tot een soepele stof die mooi te vormen is rondom de kussenvulling. De natuurlijke katoenvezel is van zichzelf zeer sterk en slijtvast. De kleuring van katoenen vezels of draden gebeurt met veel zorg en verlangt dus een zorgzame omgang, vermijd hierom grove wrijving en direct zonlicht.

Afmetingen
- Hoogte: 40 cm
- Breedte: 60 cm
- Dikte: +/- 10 cm

Onderhoud
Wanneer de kussenhoes een rits bevat is het mogelijk om de hoes te wassen op 30 graden, laat de hoes aan de buitenlucht drogen maar vermijd direct zonlicht. Bij een donkergekleurde kussenhoes is het aangeraden om de eerste keren de hoes apart te wassen, de stof kan namelijk nog kleur afgeven. Gebruik bij het wassen een mild wasmiddel, anders kan de stof verharden en minder comfortabel aanvoelen.

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel