Retourneren, wijzigen en annuleren

Retourneren winkelaankopen
Alle aankopen van kleding en (woon)accessoires gedaan in onze winkel kun je binnen 14 dagen na aankoop - met de originele kassabon - via onze winkel retourneren, mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Het is niet mogelijk om speciaal voor jou bestelde artikelen of gemaakte artikelen zoals (meng)verf of meubelen te retourneren.

Retourneren online aankopen kleding, accessoires etc. (pakketpost)
Kleding en accessoires kun je eenvoudig retourneren via onze verzendservice MyParcel en het pakket op een PostNL punt in te leveren. Voor het retour sturen vragen wij een eigen bijdrage van €5,50, gestuurd vanuit Nederland.

Items dienen in de orginele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt retour te worden gestuurd, graag samen met een ingevuld retourformulier. De terugbetaling vindt binnen 14 dagen na ontvangst van je retour plaats. 

 

WIJZIGEN MEUBELBESTELLINGEN
Is het mogelijk om mijn online meubelbestelling te wijzigen?
Je kunt achteraf geen wijzigingen aanbrengen in de bestelling zonder dat wij daarvoor toestemming/medewerking van de leverancier verkrijgen. De order wordt na de bestelling direct doorgezet naar de leverancier en wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Voor vragen kun je contact opnemen met onze winkel via info@loft8-home.nl. 

ANNULEREN MEUBELBESTELLINGEN
Online bestelling meubels
Indien je jouw aankoop hebt gedaan via onze webshop, kun je de order tot maximaal 3 dagen na de besteldatum kosteloos annuleren, mits de bestelling niet reeds in levering is bij het transportbedrijf. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn onderstaande retourkosten aan verbonden: 

- Retourkosten banken: €300,-
- Retourkosten overige meubelen: €200,-
- Kleine meubelen die met de pakketdienst kunnen worden verstuurd (zoals poefjes): € 20,-

Meubelen worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. Je moet ervoor zorgen dat het artikel in de originele verpakking klaarstaat als de transporteur het artikel op komt halen. Artikelen die niet deugdelijk verpakt zijn in de originele verpakking worden niet retour genomen.

Wanneer het kleine meubelen betreffen die met de pakketdienst verstuurd kunnen worden dienen deze geretourneerd worden via een bezorgdienst of teruggebracht worden naar onze winkel.

Winkelbestellingen meubels
Indien je jouw aankoop hebt gedaan in onze winkel, kun je de bestelling niet meer kosteloos annuleren tenzij de meubellevancier instemt of meewerkt aan de annulering. Lukt dit laatste niet, dan volgen wij de CBW-voorwaarden en brengen wij 25% annuleringskosten in rekening. Indien wij jouw bestelling reeds in huis hebben en je wilt alsnog annuleren, bedragen de annuleringskosten 50% (conform CBW-voorwaarden). Voor meer informatie over annuleren, verwijzen wij je naar de CBW-voorwaarden

Voor vragen over retourneren kun je contact opnemen met onze winkel via info@loft8-home.nl

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel