Vacatures & stages

Vacatures
Op dit moment hebben wij geen openstaande vactures.

 

Stage informatie
Wij zijn erkend leerbedrijf voor studenten van Koning Willem II college en HMC Rotterdam, opleiding interieuradviseur. Wij hebben helaas geen mogelijkheid voor stagiaires van andere opleidingen of opleidingsrichtingen, anders dan interieuradviseur. Wij hebben voor de periode voorjaar 2024 een stageplaats beschikbaar.

 

Stagiaire interieuradviseur (2e, 3e of 4e jaars) – Loft 8 Home Interior 

Voor onze woonwinkel zoeken wij een enthousiaste stagiaire interieuradviseur. Ben jij een vrolijke en actieve duizendpoot en zit je minimaal in het 2e, 3e of 4e jaar van jouw interieurstyling opleiding, dan hebben wij een leuke en leerzame stageplek voor jou.

Geen dag is hetzelfde in onze winkel en je gaat je gedurende je stage bezighouden met veel verschillende taken en activiteiten. Leren doe je met name door te doen en met ons mee te kijken en proactief zaken op te pakken. Je krijgt goede begeleiding en opbouwende feedback waardoor je kunt groeien met als doelstelling dat je straks zelfstandig het vak kan uitvoeren. 

Taken
Alles draait om gastvrijheid! Jij heet klanten welkom en begeleidt ze bij het zoeken naar dat passende product. Oprechte klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes en verzorgd uit ziet. Je adviseert klanten over hun mogelijke aankoop door goed aan te sluiten bij hun wensen, te luisteren en door te vragen. Je gaat makkelijk met mensen om, bent spontaan en servicegericht. Je helpt mensen bijvoorbeeld bij de kassa, pakt cadeautjes leuk in, neemt telefoontjes aan.  Je verwerkt de inkomende vracht, (re)styled de winkel, leert kleuradvies te geven en richt nieuwe hoekjes in. Daarnaast verdiep je je in onze meubelcollecties en leer je over de gebruikte materialen.

Jouw profiel
-    Je hebt reeds ervaring met werken in een winkel; 
-    Liefde voor interieur en styling is een must;
-    Je bent verkoopgericht en vriendelijk, oprechte klantvriendelijkheid staat hierbij voorop;
-    Je bent sterk in je communicatie en je vindt het leuk om met mensen te werken;
-    Je bent flexibel inzetbaar (afwisselend werk je zowel doordeweeks als in het weekend); 
-    Jij maakt onze klanten en het team blij.
-    Jij volgt momenteel de opleiding interieuradviseur opleiding van het Koning Willem 1 College Den Bosch.

Wij bieden een leuke, leerzame stagetijd aan bij een drukke en hippe interieurwinkel. Er wordt veel van je gevraagd maar daarmee ontwikkel je je ook het beste. Je komt te werken in een klein en gezellig team waarin we graag samenwerken. Je ontvangt een stagevergoeding en indien relevant een reiskostenvergoeding.

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar info@loft8-home.nl, t.a.v. Nikki Buwalda

Woonwinkel Loft 8 Home Interior
Ketelhavenplein 112
5045 NE Tilburg
i. www.loft8-homeinterior.nl
e. info@loft8-home.nl
t. 013-3030056

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel