Over Loft 8 Home Interior

It’s a way of life…

Loft 8 Home Interior verkoopt woonaccessoires, meubelen en verlichting die met zorg worden uitgezocht en passen in ieder interieur doordat het pure en eenvoudige artikelen zijn met uitstraling. Bij Loft 8 vindt u unieke meubelen en musthaves die je naar harte lust kan combineren met de andere meubelen in je interieur. Wij geloven heel erg in mix & match en artikelen van verschillende merken en leveranciers die je moeiteloos met elkaar kan combineren. Hiermee kun je je eigen stijl creëren en basisartikelen of meubelen combineren met unieke en leuke objecten en accessoires.

Merken die wij voeren zijn: BePureHome, By-Boo, Eleonora, DTP Home, New Routz, vtwonen, Zusss, PTMD, HKliving, IBLaursen, Light & Living, Sevn, Het Anker, Beside Rugs, Madam Stoltz en meer!

Het is fijn als een huis een passie voor het leven en persoonlijke stijl laat zien en bij Loft 8 Home Interior delen wij die passie met onze klanten. In de winkel bieden wij op een relatief klein oppervlak (550 m2) een breed assortiment van kasten, stoelen, tafels, krukjes, woonaccessoires, verlichting & lampen en lifestyleartikelen.

Kunt u wat hulp gebruiken met uw interieur of heeft u een specifieke vraag? In onze winkel kunnen we u een deel van een merk of collectie laten zien en er zijn talloze mogelijkheden en prachtige woonartikelen en meubelen. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@loft8-home.nl of bel naar 013-3030056.      

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel