SALE 30%

801309-M | Circuit jacquard kussen met vogel - multicolor | BePureHome

Artikel 486 van 672
€ 39,95 € 27,96 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 801309-M
Merk: BePureHome
Afmetingen: 1x50x50 cm (HxBxD)
Kleur: Multicolor
Materiaal: 100% katoen
Voorraad 1 stuk

- Sierkussen met zware kwaliteit
- Vervaardigd uit 100% natuurlijk katoen
- Jacquard geweven print
- H 50 cm x B 50 cm x D +/- 10 cm

Dit gedetailleerde jacquard geweven sierkussen komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome en heeft een opvallend zware kwaliteit. Het kleurenpallet en de mystieke print is geïnspireerd op Oosterse sereniteit. Het Circuit sierkussen is vervaardigd uit 100% katoen en voelt comfortabel aan.

Materiaal
De kussenhoes is gemaakt van 100% katoen. De katoenen hoezen uit onze collecties hebben een zichtbaar hoge kwaliteit. De plantaardige vezels zijn verweven tot een soepele stof die mooi te vormen is rondom de kussenvulling. De natuurlijke katoenvezel is van zichzelf zeer sterk en slijtvast. De kleuring van katoenen vezels of draden gebeurt met veel zorg en verlangt dus een zorgzame omgang, vermijd hierom grove wrijving en direct zonlicht.

Afmetingen
- Hoogte: 50 cm
- Breedte: 50 cm
- Dikte: +/- 10 cm

Onderhoud
Het is mogelijk om de kussenhoes te wassen op 30 graden, laat de hoes aan de buitenlucht drogen maar vermijd direct zonlicht. Bij een donkergekleurde hoes is het aangeraden om deze de eerste keren apart te wassen, de stof kan namelijk nog kleur afgeven. Gebruik bij het wassen een mild wasmiddel, anders kan de stof verharden en minder comfortabel aanvoelen.

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel