Protexx 5-jaar vlekkengarantie

Protexx 5 jaar vlekkenservice op textiel

Wat is Protexx 5 jaar vlekken service?

Protexx antivlekbehandeling is een unieke doe het zelf behandeling die de stof van uw zitmeubel water en vet afstotend maakt. Dit zorgt ervoor dat viezigheid en vloeistoffen geen kans hebben om in het textiel te trekken en een vlek achter te laten. Protexx werkt dusdanig goed dat de fabrikant u 5 jaar garantie geeft tegen vlekken en u zich dus geen zorgen hoeft te maken over service en garantie. Een nieuw meubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met de bescherming van Protexx heeft u de zekerheid dat u 5 jaren gegarandeerd vlekvrij bent!  Mocht er zich in deze periode toch een vlek ontstaan, dan kunt u vertrouwen op een snelle en vakkundige oplossing.

Wat doet Protexx voor meubelstoffen

• Goed te reinigen
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen. Protexx hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.

• Ziet er langer als nieuw uit
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

• Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

• Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Protexx blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.

• Blijvende bescherming
De bescherming met Protexx is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.

5 jaar vlekkenservice op textiel

Indien u een meubel van textiel aanschaft en kiest voor de aanvullende vlekkenservice van Protexx, is uw meubel gegarandeerd 5 jaar vlekvrij. U voorziet zelf uw meubel van een professioneel beschermingsproduct. Uw meubel is na een behandeling optimaal beschermt tegen substanties van olie, water en vet. Deze kunnen door de bescherming van Protexx een blijvende vlek veroorzaken.

Denk hierbij aan de volgende vlekken:
•    Koffie en thee
•    Ketchup
•    Vet
•    Limonade
•    Olie
•    Fruit en rode wijn
•    Vlekken van overige drinkbare vloeistoffen
•    Vlekken van overige etenswaren
•    Dierlijke en menselijke lichaamseigen stoffen
•    Mayonaise
•    Mosterd
•    Bloed en eiwit
•    Saus
•    Jus

Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, komt een specialist bij U aan huis de vlek kosteloos verwijderen.

De juiste service

De Protexx service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Protexx.  Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. .Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het Protexx servicecertificaat.

Ook kunt u bellen met het servicenummer 055-3575411 (staat ook genoemd op uw servicecertificaat). Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek geheel kosteloos voor u verwijderen.

Hoe komt u in aanmerking voor deze service?

U kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw zitmeubel de Protexx vlekken Service voor een geringe meerprijs van € 31,00 per zitmeubel aanschaffen. Indien u hiervoor kiest, zal Loft 8 een certificaat opstellen waar u bij bent voor deze service verleend door Oranje B.V. U ontvangt ter plekke persoonlijk Service certificaat. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht u in de looptijd van 5 jaar aanspraak willen maken op deze vlekken service, dan kunt u zich op de website melden of telefonisch contact opnemen met hun servicedesk. Uitgesloten voor deze service zijn meubels bedoeld voor projectmatig gebruik of voor commerciële doeleinden.

Let op:

Garantie is alleen geldig op producten die op dezelfde bon worden gekocht. Dit houd in dat u op de webshop of showroom enkel bij aankoop van een gestoffeerd meubel Protexx kunt kopen.  Losse Protexx sets zijn niet te koop of achteraf te bestellen.

 

Rekenvoorbeeld Protexx behandeling voor 5 jaar Vlekvrij garantie.

De protexx onderhouds en service sets zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 1 zitplaats t/m 7 zitplaatsen. De 6 of 7 zitplaatsen valt onder de set van 5 tot 7 zitplaatsen.

Elk set bevat een sevice kaart deze geld samen met de aankoopbon van het meubel voor 5 jaar garantie op alle mogelijke vlekken. 

Rekenvoorbeelden bestelling;

Eetkamerstoel 2 stoelen =1 zitplaats

Fauteuil = 1 zitplaats

1,5 zits deel = 2 zitplaatsen

2,5 zitsbank = 3 zitplaatsen

Hoek met open einde ->open einde = 1 zitplaats

Chaise longue = 2 zitplaatsen

6-7 zits hoekbank = 5-7 zitplaatsen

 

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel