374100-T | Geer bijzettafel - keramiek tan 38xø48cm | WOOOD Exclusive - Eind april verwacht!

Artikel 72 van 115
€ 169,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 374100-T
Merk: WOOOD Exclusive
Afmetingen: 38x48x48 cm (HxBxD)
Kleur: Tan
Materiaal: Keramiek

- Bijzettafel met opvallend design
- Gemaakt van glanzend, geglazuurd keramiek
- Praktisch als bijzetter
- H 38 cm x B 48 cm x D 48 cm

De Geer bijzettafel brengt met zijn opvallende vorm en warme kleuren direct sfeer in jouw woning. De bijzettafel komt uit de exclusieve collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. Het glanzende, geglazuurde keramiek zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Doordat het item handgemaakt is, kan de afwerking afwijken van de foto. Dit maakt ieder item uniek!

Materiaal
Keramiek wordt gevormd uit geboetseerde, afgebakken klei. De keramieken items uit onze collecties worden met een matte of glanzende laag geglazuurd, dit zorgt voor een opvallend uiterlijk en een extra bescherming van het materiaal. Onze keramieken items zijn geschikt voor indoor en outdoor, maar zijn niet bestand tegen harde regenval en vorst. Keramiek is uiterst hittebestendig maar kan bij een ruige omgang redelijk poreus zijn, een zorgzaam onderhoud is daarom aangeraden.

Afmetingen
- Hoogte: 38 cm
- Breedte: 48 cm
- Diepte: 48 cm
- Draaggewicht: 15 kg
- Gewicht: 16 kg

Let op! Een smal drukpunt kan ervoor zorgen dat het keramiek barst of breekt, een gelijkmatige verspreiding van het gewicht is hierom vereist. U kunt niet op dit item staan.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel