350410-C | Sara poef laag - bouclé creme 36xø60 | WOOOD

Artikel 31 van 95
€ 94,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 350410-C
Merk: WOOOD
Serie: Sara
Afmetingen: 36x60x60 cm (HxBxD)
Kleur: Crème
Materiaal: 100% polyester

- Opvallend subtiel door de vriendelijke vormen
- Wolligzachte bekleding
- Onderdeel van de Sara-collectie
- H 36 cm x Ø 60 cm

Slank, subtiel en vriendelijk gevormd. De Sara-serie, uit de collectie van het Nederlandse interieurlabel WOOOD, bestaat uit diverse modellen en een groot assortiment basis- en trendkleuren. De zacht afgeronde hoeken in combinatie met de comfortabele bekleding zorgen ervoor dat Sara een ware blikvanger is in ieder interieur! Welke Sara verrijkt jouw woning binnenkort?

Materiaal
Sara is opgebouwd uit een combinatie van FSC-gecertificeerd hardhout en MDF. De zitting is gevuld met een VP30 schuim, wat zorgt voor een stevig zitcomfort. De foam zitting wordt in vorm gehouden door sterke elastieken banden.

Sara is bekleed met een zachte bouclé. Onze zachte Almón bouclé heeft een elegante textuur die meteen warmte in huis brengt. De bouclé stof heeft een Martindale van 60.000, dat betekent dat de stof geschikt is voor redelijk intensief gebruik. De dichte weeftechniek zorgt voor de sterkte van de stof, dit maakt dat de Almón bouclé niet snel zal slijten of scheuren. Ook heeft elke kleur een hoge kleurvastheid, maar het is aangeraden om direct zonlicht te vermijden om kleurnuances te voorkomen.

Afmetingen
- Hoogte: 36 cm
- Breedte: 60 cm
- Diepte: 60 cm
- Gewicht: 5 kg
- Maximale draagkracht: 120 kg

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel