801215-M | Terra bijzettafel - keramiek mountain | BePureHome

Artikel 638 van 672
€ 139,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 801215-M
Merk: BePureHome
Afmetingen: 45x33x33 cm (HxBxD)
Kleur: Mountain
Materiaal: Keramiek

- Bijzettafel met opvallend design
- Bonte kleurenmelange
- Gemaakt van glanzend geglazuurd keramiek
- H 45 cm x B 33 cm x D 33 cm

Deze opvallende bijzettafel brengt veel karakter en sfeer met zich mee. De Terra bijzettafel is een item uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Terra is gemaakt van keramiek, vormgegeven door een handgemaakte mal en glanzend afgewerkt. Het effen oppervlak zorgt voor een luxe uitstraling, wat het tafeltje een zeer interessant uiterlijk geeft.

Materiaal
Keramiek wordt gevormd uit geboetseerde, afgebakken klei. De keramieken items uit onze collecties worden met een matte of glanzende laag geglazuurd, dit zorgt voor een opvallend uiterlijk en een extra bescherming van het materiaal. Onze keramieken items zijn geschikt voor indoor en outdoor, maar zijn niet bestand tegen harde regenval en vorst. Keramiek is uiterst hittebestendig maar kan bij een ruige omgang redelijk poreus zijn, een zorgzaam onderhoud is daarom aangeraden.

Afmetingen
- Hoogte: 45 cm
- Breedte: 33 cm
- Diepte: 33 cm
- Draaggewicht: 15 kg
- Gewicht: 12 kg

Let op! Een smal drukpunt kan ervoor zorgen dat het keramiek barst of breekt, een gelijkmatige verspreiding van het gewicht is hierom vereist. U kunt niet op dit item staan.

Te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel