800243-U | Decennia vaas - ceramic curry 30xØ14cm | BePureHome *uitlopend

Artikel 519 van 671
€ 29,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800243-U
Merk: BePureHome
Afmetingen: 30x14x14 cm (HxBxD)
Kleur: Curry
Materiaal: Keramiek
Voorraad 7 stuks

- Retro, klassieke vaas 
- Vervaardigd uit keramiek met een mooi kleurverloop
- Uniek handgemaakt item
- H 30 x Ø14 cm 

Deze retro, klassieke Decennia vaas komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Decennia is vervaardigd uit keramiek en heeft een opvallend kleurverloop. De gebruikte kleuren hebben dezelfde kleurtoon en lopen mooi in elkaar over, dit geeft een sfeervolle uitstraling.

Materiaal
Keramiek wordt gevormd uit geboetseerde, afgebakken klei. De keramieken items uit onze collecties worden met een matte of glanzende laag geglazuurd, dit zorgt voor een opvallend uiterlijk en een extra bescherming van het materiaal. Onze keramieken items zijn geschikt voor indoor en outdoor, maar zijn niet bestand tegen harde regenval en vorst. Keramiek is uiterst hittebestendig maar kan bij een ruige omgang redelijk poreus zijn, een zorgzame onderhoud is daarom aangeraden.

Afmetingen
De rand van de vaas heeft een dikte van 1 cm. De bovenzijde van de vaas heeft een diameter van 10 cm en de opening van de vaas heeft een diameter van 7 cm. Het patroon van de Decennia vaas kan afwijken van de foto, dit komt omdat elk item handgemaakt is en daardoor dus ook uniek.

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel