340490-B | Ares waxinelichthouder - glas blauw/groen 12x8cm | WOOOD Exclusive

Artikel 51 van 141
€ 9,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 340490-B
Merk: WOOOD Exclusive
Afmetingen: 12x8x8 cm (HxBxD)
Kleur: Blauw/groen
Materiaal: Glas
Voorraad 3 stuks

- Waxinelichthouder met een 70's design
- Gemaakt van geblazen glaswerk
- Blauw/groengekleurd
- H 12 cm x Ø 8 cm

Geef een extra dimensie aan een lichtpunt met dit gebubbelde waxinehoudertje. Waxinelichthouder Ares komt uit de Exclusive collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD en verspreidt op een speelse manier het kaarslicht. De blauwgroene kleur van het geblazen glas heeft een sfeervolle, warme ondertoon en laat zich goed combineren met andere kaarsenhouders voor een speels effect.

Materiaal
Het glaswerk uit onze collecties wordt op diverse manieren gevormd; hand-/mondgeblazen of machinaal. De ambachtelijke glaswerkkunst zorgt ervoor dat elk item uniek is en er lichte oneffenheden in de collecties kunnen voorkomen. De kleuring van transparantglas gebeurt in een vroeg stadium van het proces, een dekkende kleuring van het glas gebeurt nadat het glazen item volledig in vorm en afgekoeld is. Voor onze kleuringstechnieken worden ten alle tijden biologische kleuringen gebruikt.

Afmetingen
- Hoogte: 12 cm
- Diameter: 8 cm
- Opening: ø 5 cm
- Inhoud: 11,5 cm

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel