378652-FR | Statement hoekbank links - structure velvet frost | BePureHome

Artikel 501 van 672
€ 1.799,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 378652-FR
Merk: BePureHome
Serie: Statement
Afmetingen: 77x274x210 cm (HxBxD)
Kleur: Frost
Materiaal: 100% polyester

- Luxueus en elegant design
- Onderdeel van de bekende Statement-serie
- Bekleed met een grove velvet (100% polyester)
- H 77 cm x B 274 cm x D 210 cm

De Statement-serie van het Nederlandse interieurlabel BePureHome wordt gekenmerkt door het elegante, afgeronde design en het zeer hoge zitcomfort. De naam zegt genoeg: een statement maken is precies wat deze zitmeubelcollectie doet. De Statement-serie heeft eindeloze combinatiemogelijkheden, is stoer, puur en tijdloos!

Materiaal
Statement is opgebouwd uit een combinatie van massief hout [fsc], spaanplaat [fsc], multiplex [fsc], normaal schuim en synthetische watten met een dichtheid van 250 g/m3 en een zigzag vering. De zitting bevat een Bonell vering, normaal schuim en synthetische watten met een dichtheid van 250 g/m3. De rugleuning bestaat uit een mix van polyurethaan schuim met een dichtheid van 23 kg/m3. 

Deze Statement is bekleed met een grove velvet. Onze rijke Ferra velvet heeft een opvallende structuur, wat zorgt voor een luxe uitstraling en bijzondere glans. De zachte stof is gemaakt van 100% polyester, wat het onderhoud heel gemakkelijk maakt. De Ferra structuur velvet heeft een Martindale van 85.000 en is dus goed bestand tegen krassen, verkleuring en pillen. Ferra voelt zeer zacht aan vanwege de chenille garens, de jacquard weeftechniek zorgt voor een volumineuze bekleding.

Afmetingen
- Hoogte: 77 cm
- Breedte: 274 cm
- Diepte: 210 cm
- Zithoogte: 45 cm
- Zitbreedte: 218 cm
- Zitdiepte: 63/177 cm
- Rugleuninghoogte: 77/32 cm
- Armleuninghoogte: 65 cm
- Armleuningbreedte: 24 cm
- Poothoogte: 15,5 cm (berkenhout)
- Draagkracht: 90 kg per zitplaats
- Gewicht: 91,6 kg

Onderhoud
Kleine vlekken verwijder je eenvoudig met een vochtige doek, grotere vlekken deppen met een vochtige doek en een neutrale meubelshampoo. Voor het behouden van de fluwelen glans is het aangeraden om het meubel wekelijks te borstelen met een speciale fluweelborstel. In de basis raden wij het impregneren van onze gestoffeerde meubelen af. Mocht dit echter wel gewenst zijn, test het impregneermiddel dan vooraf op een onzichtbare plaats van de stof.

Deze bank wordt in twee losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels. Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

De Statement-serie is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment 
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel