800294-R | Vogue barstoel 65cm - fluweel roest | BePureHome

Artikel 44 van 90
€ 249,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800294-R
Merk: BePureHome
Serie: Vogue
Afmetingen: 89x50x55 cm (HxBxD)
Kleur: Roest
Materiaal: 100% polyester

- Chique, elegante barstoel
- Praktisch: een barstoel met voetensteun
- Bekleed in een lichtglanzende velvet (100% polyester)
- H 89 x B 50 x D 55 cm

Chique en elegant dat is deze Vogue barstoel uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. De poten zijn van metaal met een zwarte poedercoating. De vriendelijke ronde vormen in combinatie met de zachte, rijke velvet stof maken deze barstoel tot een sieraad voor het interieur van nu.

Materiaal
Het onderstel van de Vogue barstoel is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het frame van de zitting is opgebouwd uit een combinatie van spaanplaat en multiplex. De zitting bevat elastische riemen en een T3542 foam wat zorgt voor een iets stevig zitcomfort wat urenlang een comfortabele zitplaats verzorgt. De rugleuning is gevuld met een T2120 foam.

Onze Jarra fluwelen stof heeft een luxe uitstraling. De stof voelt fijn aan en heeft een mooie lichte glans. De Jarra velvet bestaat uit 100% polyester en heeft een volle en zware kwaliteit. Het materiaal is daarom geschikt voor intensief gebruik (Martindale 100.000). Naast het stijlvolle design blijft de velvet stof lang mooi. Onze Jarra stof zal niet snel pillen en is kleurvast. De stof is, tot verrassing van velen, een zeer gemakkelijke stof om te onderhouden.

Afmetingen
De Vogue barstoel heeft een zithoogte van 64 cm, een zitbreedte van 44 cm en een zitdiepte van 38 cm. De poten hebben een hoogte van 53,5 cm. De hoogte van de rugleuning vanaf de zitting is 26 cm en de breedte van de rugleuning is 44 cm. De dikte van de zitting is 9,5 cm. De barstoel heeft een actieve, stevige zit. Het maximale draaggewicht is 100 kg. Bij deze Vogue barstoel is een bartafelhoogte van 95 cm aan te raden. 

Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten (2 cm rond), dit voorkomt beschadigingen.

Er zijn verschillende items van de Vogue-serie te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel