800086-NO | Vogue eetbank - bouclé nougat | BePureHome

Artikel 13 van 50
€ 429,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800086-NO
Merk: BePureHome
Serie: Vogue
Afmetingen: 82,5x120x59 cm (HxBxD)
Kleur: Nougat
Materiaal: 100% polyester

- Stijlvolle, comfortabele eettafelbank
- Vriendelijke, zachte vormen
- Bekleed met een zachte bouclé (100% polyester)
- H 82,5 x B 120 x D 59 cm

De Vogue eetbank komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Deze kleine bank zit super comfortabel en de vriendelijke ronde vormen maken deze chique eettafelbank tot een parel voor het interieur van nu. Door het slanke ontwerp past het bankje ook in meerdere woonstijlen.

Materiaal
Het materiaal van de Colmar bouclé stof speelt in op de laatste trend: zachte materialen. De stof is comfortabel en heeft een elegante textuur. Onze Colmar bouclé heeft een Martindale van 100.000, dat betekent dat de stof geschikt is voor intensief gebruik. De dichte weeftechniek zorgt voor de sterkte van de stof, dit maakt dat de bouclé niet snel zal slijten of scheuren. Ook heeft elke kleur een hoge kleurvastheid, maar het is aangeraden om direct zonlicht te vermijden om kleurnuances te voorkomen. Het onderstel van de Vogue eettafelbank is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het frame van de zitting is opgebouwd uit een combinatie van spaanplaat en multiplex. De zitting bevat elastische riemen en een T3542 foam wat zorgt voor een iets stevig zitcomfort wat urenlang een comfortabele zitplaats verzorgt. De rugleuning is gevuld met een T2120 foam.

Afmetingen
De Vogue eetbank heeft een hoogte van 82,5 cm, een breedte van 120 cm en een diepte van 59 cm. De poten hebben een hoogte van 40 cm. De zithoogte is 50 cm, de zitdiepte is 45 cm en de zitbreedte is 120 cm. Het maximale draaggewicht van deze eettafelbank is 160 kg.

Onderhoud
Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! Meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen. 

Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten (2 cm rond), dit voorkomt beschadigingen.

Er zijn verschillende items van de Vogue-serie te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel