800086-T | Vogue eetbank - fluweel teal | BePureHome

Artikel 17 van 50
€ 369,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800086-T
Merk: BePureHome
Serie: Vogue
Afmetingen: 82,5x120x59 cm (HxBxD)
Kleur: Teal
Materiaal: 100% polyester

- Stijlvolle, comfortabele eettafelbank
- Vriendelijke, zachte vormen
- Bekleed in een lichtglanzende velvet (100% polyester)
- H 82,5 x B 120 x D 59 cm

De Vogue eetbank komt uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. Deze kleine bank zit super comfortabel en de vriendelijke ronde vormen maken deze chique eettafelbank tot een parel voor het interieur van nu. Door het slanke ontwerp past het bankje ook in meerdere woonstijlen.

Materiaal
Het onderstel van de Vogue eettafelbank is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het frame van de zitting is opgebouwd uit een combinatie van spaanplaat en multiplex. De zitting bevat elastische riemen en een T3542 foam wat zorgt voor een iets stevig zitcomfort wat urenlang een comfortabele zitplaats verzorgt. De rugleuning is gevuld met een T2120 foam.

Onze Jarra fluwelen stof heeft een luxe uitstraling. De stof voelt fijn aan en heeft een mooie lichte glans. De Jarra velvet bestaat uit 100% polyester en heeft een volle en zware kwaliteit. Het materiaal is daarom geschikt voor intensief gebruik (Martindale 100.000). Naast het stijlvolle design blijft de velvet stof lang mooi. Onze Jarra stof zal niet snel pillen en is kleurvast. De stof is, tot verrassing van velen, een zeer gemakkelijke stof om te onderhouden.

Afmetingen
De Vogue eetbank heeft een hoogte van 82,5 cm, een breedte van 120 cm en een diepte van 59 cm. De poten hebben een hoogte van 40 cm. De zithoogte is 50 cm, de zitdiepte is 45 cm en de zitbreedte is 120 cm. Het maximale draaggewicht van deze eettafelbank is 160 kg.

Onderhoud
Kleine vlekken kunnen gemakkelijk deppend met een absorberende doek worden verwijderd. Grotere vlekken kunnen met een mild schoonmaakmiddel en een microvezel doekje prima verwijderd worden. 

Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten (2 cm rond), dit voorkomt beschadigingen.

Er zijn verschillende items van de Vogue-serie te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel