800293-S | Vogue barstoel 80cm - geweven stof zand | BePureHome

Artikel 47 van 82
€ 279,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800293-S
Merk: BePureHome
Serie: Vogue
Afmetingen: 103x50x55 cm (HxBxD)
Kleur: zand
Materiaal: 90%Pes/10%Vi

- Chique, elegante barstoel
- Praktisch: een barstoel met voetensteun
- Geweven stof (90% polyester/10% viscose)
- H 103 x B 50 x D 55 cm

Chique en elegant dat is deze Vogue barstoel uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. De poten zijn van metaal met een zwarte poedercoating. De vriendelijke ronde vormen in combinatie met de zachte stof maken deze barstoel tot een sieraad voor het interieur van nu.

Materiaal
Onze Attila is een geweven stof met een zachte doch stevige grip. De stof heeft een lichte kleurnuance en is een combinatiestof. Attila is opgebouwd uit 90% polyester en 10% viscose. De geweven stof is geschikt voor zeer intensief gebruik (Martindale 90.000). Attila staat bekend als een zeer kleurvaste stof en zal niet snel pillen. Het onderstel van de Vogue barstoel is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het frame van de zitting is opgebouwd uit een combinatie van spaanplaat en multiplex. De zitting bevat elastische riemen en een T3542 foam wat zorgt voor een iets stevig zitcomfort wat urenlang een comfortabele zitplaats verzorgt. De rugleuning is gevuld met een T2120 foam.

Afmetingen
De Vogue barstoel heeft een zithoogte van 79 cm, een zitbreedte van 44 cm en een zitdiepte van 38 cm. De poten hebben een hoogte van 68,5 cm. De hoogte van de rugleuning vanaf de zitting is 26 cm en de breedte van de rugleuning is 44 cm. De dikte van de zitting is 9,5 cm. De barstoel heeft een actieve, stevige zit. Het maximale draaggewicht is 100 kg. Bij deze Vogue barstoel is een bartafelhoogte van 110 cm aan te raden. 

Onderhoud
De Attila geweven stof vraagt om een iets zorgzaam onderhoud. Bij vlekken is het aangeraden om te deppen met een lichtvochtige, schone doek. Wrijving kan zorgen voor lichte plekken. Het impregneren van de stof wordt niet nodig geacht, mocht dit toch een wens zijn is testen op een onzichtbaar deel aangeraden.

Levering
De barstoel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig zelf te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten (2 cm rond), dit voorkomt beschadigingen.

De barstoel Vogue is verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en prints. De 'Vogue-familie' bestaat uit: eetkamerstoelen,  fauteuils, draaifauteuils, hockers, barstoelen, barkrukken & eetbanken.

Er zijn verschillende items van de Vogue-serie te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel