373471-E | New Gravure - dressoir 200 cm - essen espresso [fsc] | WOOOD Exclusive

Artikel 3 van 46
€ 849,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373471-E
Merk: WOOOD Exclusive
Serie: New Gravure
Afmetingen: 85x200x44 cm (HxBxD)
Kleur: Espresso
Materiaal: Essen

- Royaal dressoir met grafische reliëf deuren
- Gemaakt van essenhout met zwart metalen poten
- Stijlvol meubel met veel opbergmogelijkheden
- H 85 cm x B 200 cm x D 44 cm

Onze succesvolle Gravure serie in een nieuw jasje! Deze New Gravure dressoir, uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, heeft een nog iets royaler formaat dan zijn stijlvolle voorganger. New Gravure dressoir is uitgevoerd in essen vingerlas en afgewerkt met een bruine espressokleurige beits. Het interieur is vervaardigd uit zwart spaanplaat. De poten zijn van metaal met een zwarte coating. Het New Gravure dressoir beschikt over vier deuren met een geluidloos push-to-open systeem.

Het New Gravure dressoir heeft een hoogte van 85 cm, breedte van 200 cm en een diepte van 44 cm. De vier deuren zijn elk 66 cm hoog, 50 cm breed en 2 cm dik. Het lijnenspel op de greeploze deurfronten geeft de Gravure zijn aantrekkelijke, herkenbare uiterlijk. Het dressoir beschikt over vier uitneembare legplanken die tevens in hoogte verstelbaar zijn. Door de legplanken worden er acht vakken van 32,5x47,5x41 cm (hoogte x breedte x diepte) gecreëerd, genoeg opbergmogelijkheden dus. De metalen poten zijn 15 cm hoog en hebben een diameter(ø) van 2cm.

Het New Gravure dressoir heeft een gewicht van 64.5 KG. Combineer je meerdere New Gravures naast elkaar? Verbind beide dressoirs dan eenvoudig met enkel één poot voor en één poot achter, stijlvol! Essenhout is een natuurlijk materiaal wat wij graag extra benadrukken, de karaktervolle nerftekeningen van het essenhout zijn bij elke deur anders. Hierdoor is elk meubel uniek.

Dit is een DHZ-pakket: Het essenhouten dressoir wordt geleverd als bouwpakket in drie pakketten met een duidelijke montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten. Zorg dat de omvalbeveiliging goed is gemonteerd om ongelukken te voorkomen.

De New Gravure serie is niet te zien in onze showroom, wel zijn er houtstalen aanwezig in onze winkel.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

 

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel