373474-Z | New Gravure - hoge kast met lade - grenen zwart [fsc] | WOOOD Exclusive

Artikel 7 van 89
€ 599,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373474-Z
Merk: WOOOD Exclusive
Serie: New Gravure
Afmetingen: 210x60x42 cm (HxBxD)
Kleur: Zwart
Materiaal: Grenen

- Slanke hoge kast met grafische reliëf deuren
- Gemaakt van grenenhout met zwart metalen onderstel
- Smal meubel met veel opbergmogelijkheden
- H 210 cm x B 60 cm x D 42 cm

Onze succesvolle Gravure serie in een nieuw jasje! Deze Gravure New hoge kast uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, is een aanwinst voor opruimliefhebbers. Gravure New hoge kast is uitgevoerd in grenenhout en afgewerkt met een diepzwarte beits. Het interieur is vervaardigd uit zwart spaanplaat. De poten zijn van metaal met een zwarte coating. De Gravure New hoge kast beschikt over twee deuren met een geluidloos push-to-open systeem en een handige lade.

De Gravure New hoge kast heeft een hoogte van 210 cm, breedte van 60 cm en een diepte van 42 cm. De twee deuren zijn elk 190 cm hoog, 30 cm breed en 2 cm dik. Het lijnenspel op de greeploze deurfronten geeft de Gravure zijn aantrekkelijke, herkenbare uiterlijk. De hoge kast beschikt over drie uitneembare legplanken die tevens in hoogte verstelbaar zijn. Door de legplanken worden er vijf vakken van 37x57x39 cm (hoogte x breedte x diepte) gecreëerd. In het een na onderste vak bevindt zich een praktische lade met een inhoud van 14,5 cm hoog, 46 cm breed en 30 cm diep met soft-close systeem. De metalen poten zijn 15 cm hoog en hebben een diameter(ø) van 2cm.

De New Gravure hoge kast heeft een gewicht van 51 KG. Combineer je meerdere New Gravures naast elkaar? Verbind beide kasten dan eenvoudig met enkel één poot voor en één poot achter, stijlvol! Grenenhout is een natuurlijk materiaal wat wij graag extra benadrukken, de karaktervolle nerftekeningen is bij elk artikel anders. Hierdoor is elk meubel uniek.

Dit is een DHZ-pakket: de grenenhouten hoge kast wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage-instructie. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten. Zorg dat de omvalbeveiliging goed is gemonteerd om ongelukken te voorkomen.

De New Gravure serie is niet te zien in onze showroom, wel zijn er houtstalen aanwezig in onze winkel.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

 

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel