800748-B | Vogue fauteuil - leer cognac | BePureHome

Artikel 272 van 673
€ 299,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800748-B
Merk: BePureHome
Serie: Vogue
Afmetingen: 69x57x70 cm (HxBxD)
Kleur: Cognac
Materiaal: Gerecycled leer (70% leer/30% polyester)

Deze stijlvolle Vogue fauteuil is afkomstig uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome. De fauteuil is bekleed met cognackleurig eco-leder (70% écht leer en 30% polyester). Het onderstel is gemaakt van metaal en is voorzien van een zwarte afwerking. De vriendelijke, ronde vormen geven deze fauteuil een elegante en tijdloze uitstraling. Relaxen was nog nooit zo stijlvol!

De Vogue fauteuil heeft de volgende afmetingen: 69x57x70 cm (HxBxD). De zithoogte is 44 cm, de zitdiepte is 54 cm en de zitbreedte is 54 cm. De voorpoten hebben een hoogte van 25 cm en de achterpoten hebben een hoogte van 22,5 cm. Deze fauteuil heeft een maximum draaggewicht van 90 kg. 

Onderhoud:
De stoere gerecycled lederen stof bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. Deze stof heeft een martindale van 30.000 toeren. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Het eco-leder kan niet behandeld worden met vet voor leer. Het gerecycled leer is met een vochtige doek schoon te maken. In geval van vlekken een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

Tip: Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten, dit voorkomt beschadigingen aan de vloer. Het artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Er zijn verschillende items van de Vogue-serie te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel