378610-A | Rodeo poef 43x120x60 - army | BePureHome

Artikel 7 van 233
€ 249,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 378610-A
Merk: BePureHome
Serie: Rodeo
Afmetingen: 43x120x60 cm (HxBxD)
Kleur: Army
Materiaal: 70% leer / 30% polyester

De nieuwe serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze royale poef/hocker is een ideale aanvulling voor bij de Rodeo bank. Als extra zitplaats, of om even lekker je benen op te leggen. De poef beschikt over een stoere stof, Recycle leer in de kleur army. 

Wat is Recycle leer? 
Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht rundleer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De dikte van het leer is 0,90 - 0,95mm, de dikte van de polyester stof bovenop is 0,25mm.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. 

De Rodeo-serie is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment 
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel