Kerstpakketten - decemberpakketten

Het zijn bijzondere tijden. Dit jaar vieren we Sinterklaas en Kerst waarschijnlijk anders dan we gewend zijn. Thuiswerken is de nieuwe norm en familiebezoeken of verjaardagen moeten veelal wachten tot volgend jaar. 

Wil je daarom juist nu jouw medewerkers, opa en oma of je beste vriend(in) wat extra aandacht geven? Verras ze dan met een leuk en uniek pakket, door jou zelf samengesteld en door ons feestelijk ingepakt. We hebben alvast wat cadeautips voor je verzameld, maar natuurlijk kunnen we overal iets leuks van maken voor je. 

Inpak- en verzendservice

Wil je dat we het pakketje voor je inpakken voor de feestdagen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen van je bestelling. We kunnen het cadeau of pakket ook ingepakt, voorzien van een leuke kaart, rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Geef dan bij je bestelling aan dat het bezorgadres afwijkt van het factuuradres. En zet bij de opmerkingen wat je persoonlijke bericht is voor de ontvanger. Wij schrijven dit dan namens jou op de kaart, zodat jouw medewerker, familielid of geliefde een écht persoonlijk cadeau ontvangt.

Zakelijk

Wil je alle medewerkers in jouw bedrijf verrassen met een ‘anders-dan-anders’-pakket? En gaat het om aantallen boven de 10? Neem dan even contact met ons op zodat we een leuk pakket kunnen samenstellen.

Een feestelijk ingepakte cadeaubon van onze winkel, voorzien van een kaart met persoonlijke boodschap, kan natuurlijk ook altijd. Ze zijn er vanaf vijf euro en gaan per vijf euro omhoog. De cadeaubon is ook online in te leveren. Ook deze kunnen we desgewenst rechtstreeks naar de ontvanger versturen. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2020 Loft 8, pure, eenvoudige woonartikelen met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel