Retourneren, wijzigen en annuleren

RETOURNEREN

Retourneren winkelaankopen
Alle aankopen van kleding en (woon)accessoires gedaan in onze winkel kunt u binnen 14 dagen na aankoop - met de originele kassabon - via onze winkel retourneren, mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Het is niet mogelijk om speciaal voor u bestelde artikelen of gemaakte artikelen zoals (meng)verf of meubelen te retourneren.

Retourneren online aankopen kleding, accessoires etc (pakketpost)
Kleding en accessoires kunt u eenvoudig retourneren via onze verzendservice MyParcel en het pakket op een PostNL punt in te leveren. Voor het retour sturen wordt een kleine bijdrage van u gevraagd (€3,50 voor een pakket en €2,50 voor een brievenbuspakket gestuurd vanuit Nederland).

Items dienen in de orginele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt retour te worden gestuurd,
graag samen met een ingevuld retourformulier. De terugbetaling vindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour plaats. 

WIJZIGEN MEUBELBESTELLINGEN
IS HET MOGELIJK MIJN ONLINE MEUBELBESTELLING TE WIJZIGEN?
U kunt achteraf geen wijzigingen aanbrengen in de bestelling zonder dat wij daarvoor toestemming/medewerking van de leverancier verkrijgen. De order wordt na de bestelling direct doorgezet naar de leverancier en wordt dan speciaal voor u gemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze winkel via info@loft8.nl. 


ANNULEREN MEUBELBESTELLINGEN

Online bestelling meubels
Indien u uw aankoop heeft gedaan via onze webshop, kunt u de order tot maximaal 3 dagen na de besteldatum kosteloos annuleren, mits de bestelling niet reeds in levering is bij het transportbedrijf. Als de bezorgafspraak al is ingepland, beschouwen wij de annulering als een retournering. Hier zijn onderstaande retourkosten aan verbonden: 

- Retourkosten banken: €300,-
- Retourkosten overige meubelen: €200,-
- Kleine meubelen die met de pakketdienst kunnen worden verstuurd (zoals poefjes): € 20,-

Meubelen worden opgehaald bij de eerste deur op de begane grond. U dient ervoor te zorgen dat het artikel in de originele verpakking klaarstaat wanneer de transporteur het artikel op komt halen. Artikelen die niet deugdelijk verpakt zijn in de originele verpakking zullen niet retour worden genomen.

Winkelbestellingen meubels
Indien u uw aankoop heeft gedaan in onze winkel, kunt u de bestelling niet meer kosteloos annuleren tenzij de meubellevancier instemt of meewerkt aan de annulering. Lukt dit laatste niet dan volgen wij de CBW-voorwaarden en brengen wij 25% annuleringskosten in rekening. Indien wij uw bestelling reeds in huis hebben en u wenst alsnog te annuleren, bedragen de annuleringskosten 50% (conform CBW-voorwaarden). Voor meer informatie over annuleren, verwijzen wij u naar de CBW-voorwaarden. 

Voor vragen over retourneren kunt u contact opnemen met onze winkel via info@loft8.nl. 

© 2014 - 2021 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel