Interieuradvies en interieurstylistes

Interieursessies met Lisanne, Studio Hip&Zo   
(in de maanden oktober en november elke vrijdag op afspraak)
Heb je behoefte aan wat kort advies op het gebied van interieur, indeling of kleuradvies bel of mail dan voor een afspraak (013-3030056/winkel@loft8.nl). De afspraak duurt 30-45 minuten en de kosten bedragen € 15,00. Hiervoor krijg je na afloop van de sessie een cadeaubon t.w.v. €15,00 retour van ons, dus per saldo is de sessie 'gratis'. Neem plattegronden, foto's etc. mee naar de afspraak!

Onze styliste is Lisanne Meens-Bruijsten van Studio Hip&Zo (www.studiohipenzo.nl) uit Rosmalen. Lisanne werkt in de maanden oktober en november, daarna gaat zij er even tussenuit ivm gezinsuitbreiding.

 

Interieursessies met Studio Fien
Daarnaast werken wij samen met Studio Fien uit Goirle. Fientje werkt vanuit haar eigen kantoor, bij ons in de winkel of komt aan huis afhankelijk van je inteieurvraag. Hoe leuk is dat? Hieronder vind je de mogelijkheden. Indien je interesse hebt in een sessie met Studio Fien dan noteren wij jouw nummer en naam en wordt er rechtstreeks een afspraak door Studio Fien met je ingepland.

Corona en interieursessies:  maximaal 2 gasten per afspraak. We zorgen voor een tafelopstelling met voldoende afstand en houden ons strikt aan de Rijksoverheid voorwaarden en instructies. 

© 2014 - 2020 Loft 8, pure, eenvoudige woonartikelen met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel