About

Loft 8 verkoopt woonaccessoires, meubelen en verlichting die met zorg worden uitgezocht en passen in ieder interieur doordat het pure en eenvoudige artikelen zijn met uitstraling. Bij Loft 8 vindt u unieke meubelen en musthaves die je naar harte lust kan combineren met de andere meubelen in je interieur. Wij geloven heel erg in mix & match en artikelen van verschillende merken en leveranciers die je moeiteloos met elkaar kan combineren. Hiermee kun je je eigen stijl creëren en basisartikelen of meubelen combineren met unieke en leuke objecten en accessoires.

Ook is het helemaal van deze tijd om een oude kast, tafel of krukje die je al hebt of op de kop weet te tikken op marktplaats of de kringloopwinkel een nieuw leven in te blazen door hem op te knappen met een mooie verf van Painting the Past en/of een past wax om het af te werken (maak wat foto's of neem een laatje of iets dergelijks mee!). Graag helpen we je bij je keuze hierin of adviseren we je hoe je zelf een meubel eenvoudig kan opknappen.

 

© 2014 - 2022 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel