Over Loft 8

It’s a way of life…

Merken die wij voeren zijn: BePureHome, By-Boo, Eleonora, VTWonen, Zusss, PTMD, HKLiving, IBLaursen, Light&Living, Sevn, Het Anker, Madam Stoltz, etc.

Daarnaast bieden wij het complete verfassortiment van Wijzonol en Painting The Past. Doordat wij werken met een verfmengmachine in onze winkel kunnen wij alle kleuren voor u maken in de Wijzonol verven en van Painting The Past hebben wij een grote voorraad verf in de mooiste kleuren voor u klaarstaan.

Met het signatuur van Christian als meesterschilder kunnen we u hierin adviseren hoe zelf zaken aan te pakken. Dit kan het reguliere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of behangwerkzaamheden betreffen of speciale krijtverftoepassingen zijn.

Het is fijn als een huis een passie voor het leven en persoonlijke stijl laat zien en bij Loft 8 delen wij die passie met onze klanten. In de winkel bieden wij op een relatief klein oppervlak (450 m2) een breed assortiment van kasten, stoelen, tafels, krukjes, woonaccessoires, verlichting & lampen en een uitgebreid verfassortiment. Naast de producten die in onze winkel staan kunnen we ook samen met u bij de mooie showrooms van onze leveranciers terecht voor een verdere oriëntatie op maat.

Kunt u wat hulp gebruiken met uw interieur of heeft u een specifieke vraag? In onze winkel kunnen we u een deel van een merk of collectie laten zien en er zijn talloze mogelijkheden en prachtige woonartikelen en meubelen. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via info@loft8-home.nl.                  

© 2014 - 2022 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel