Privacy Beleid per 25-05-2018

Privacy Reglement per 25-05-2018

Loft 8 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Loft 8 gebruikt uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal Loft 8 deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Loft 8 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Loft 8 gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, heeft Loft 8 uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Tevens worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Loft 8. 

  • Om het winkelen bij Loft 8 zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaat Loft 8 met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling op.

  • Daarnaast bewaren wij uw gegevens voor onze eigen bedrijfsvoering en administratie, garantiebepalingen en garantietermijnen en eventuele klachtenafhandeling. Gegevens uit orders zullen gezien de wettelijke bewaartermijn vanuit de belastingdienst tot 7 jaar na orderdatum worden bewaard om aan onze administratieve verplichtingen en wettelijke bewaartermijn te kunnen voldoen.

Contact opnemen en onze nieuwsbrief

Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze winkel. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien u zich heeft ingeschreven voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Indien u zich uitschrijft voor onze nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Cookies en vergelijkbare technieken

Op onze website gebruiken wij cookies. Loft 8 gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek en om het gebruik van de website te optimaliseren. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Voor meer informatie verwijst Loft 8 u naar de Cookieverklaring op haar Website.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy beleid van Loft 8 dan kunt u contact met ons opnemen via info@loft8.nl. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:

- Onze ICT- en betaaldienstverleners;
- Mijnwebwinkel (MyOnlineStore B.V.): Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -;
- Leveranciers van communicatiesoftware.

Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat bij een vermoeden van fraude aangifte bij de politie kan worden gedaan.​

Loft 8 heeft met betreffende partijen een verwerkersovereenkomst gesloten om uw privacy te waarborgen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeftt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft het recht om:

  uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

  inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

  het laten corrigeren van fouten;

  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

  toestemming die je het gegeven in te trekken;

  bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten?

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina.

Contactgegevens

Loft 8 Home Interior B.V.
Ketelhavenplein 112
5045 NE Tilburg
T. 013-3030056
E. info@loft8.nl
I. www.loft8.nl

  •  

© 2014 - 2020 Loft 8, pure, eenvoudige woonartikelen met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel