801222-O | Carved organic drankkast - mist | BePureHome

Artikel 60 van 89
€ 1.199,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 801222-O
Merk: BePureHome
Afmetingen: 146x90x46 cm (HxBxD)
Kleur: Mist
Materiaal: Hout

- Opvallende opbergers: Carved
- Kenmerkend door de grafische designs
- Afgewerkt in een neutrale kleurtint
- H 146 cm x B 90 cm x D 46 cm

Met deze Carved-opbergserie wordt opbergen en opruimen echt een feestje. De Carved-serie komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome en wordt gekenmerkt door de grafische houtbewerkingen in de kastdeuren. De Oosterse houtbewerkingskunst zorgt voor kunstzinnige designs welke van alle gemakken zijn voorzien, prachtig en praktisch, eigenzinnig en efficiënt. Voor welke Carved kies jij?

WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor kasten hoger dan 50 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

Materiaal
De Organic deuren zijn gevormd uit mistgrijs, FSC-gecertificeerd mangohout. Het design doet denken aan een glooiend woestijnlandschap in miniatuur. Deze interessante vorming geeft een mooi 3D-effect aan de deurtjes, waar de zachte mistkleur eenheid in brengt. Mangohout staat bekend om de duurzame groei en lange houdbaarheid. Mangohout wordt ook gekenmerkt door duidelijk zichtbare nerven, donkere lijnen en knoesten. Deze kenmerken zorgen ervoor dat elk mangohouten item uniek is. Mangohout is zeer sterk en één van de hardere houtsoorten, hierdoor zal een mangohouten item niet snel beschadigen.

De corpus van de Carved Organic-serie is gevormd uit FSC-gecertificeerd, 15 mm grenenhout met een geschuurde afwerking. Deze afwerking geeft het meubel een zeer gladde en nette uitstraling. Het item is gekleurd in een mistgrijze tint. Het interieur is vervaardigd uit mistgekleurd spaanplaat, de achterzijde is van HDF met dezelfde mistkleur.

Afmetingen
De Carved drankkast heeft een hoogte van 146 cm, breedte van 90 cm en een diepte van 46 cm. De bovenzijde is voorzien van een royaal vak met genoeg ruimte voor jouw mooiste glaswerk. Achter de onderste twee deuren bevinden zich nog twee ruime opbergvakken. De stijlvol ontworpen poten hebben een hoogte van 37,5 cm.

Onderhoud
Meubelen van mangohout en behandeld grenenhout zijn gemakkelijk in onderhoud. Je houdt ze eenvoudig stof- en vlekvrij met een lichtvochtige, schone doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen. De Carved-serie is enkel geschikt voor binnenshuis gebruik.

De Carved organic drankkast is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel