377336-B | Mato bijzettafel met marmer top - antique brass/zwart | WOOOD Exclusive

Artikel 67 van 120
€ 149,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 377336-B
Merk: WOOOD Exclusive
Afmetingen: 54x38x38 cm (HxBxD)
Kleur: Antique brass / zwart
Materiaal: Aluminium / marmer

- Slanke bijzettafel met chique uitstraling
- Gevormd uit aluminium met een antique black/brown coating
- Stijlvolle touch door het massief marmeren blad 
- H 54 cm x Ø 38 cm

De Mato bijzettafel, uit de Exclusive collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, is een handige bijzetter met een chique uitstraling. Het zwartbruine metaal biedt een stijlvolle basis voor het massief marmeren tafelblad. Dit maakt Mato een charmant en opvallend item. Gebruik Mato als handig tafeltje bij de bank of als sprankelende plantentafel.

Materiaal
Aluminium is een zeer geschikte metaalsoort voor meubelontwikkeling vanwege het lichte gewicht, sterke samenstelling en flexibiliteit. Het aluminium uit onze collecties kennen diverse bewerkingen en afwerkingen, zoals lassen, stansen, poedercoaten of natlakken. Dit geeft het aluminium item een chique uitstraling of zelfs een verweerde, geleefde look. Aluminium is heeft een corrosiewerende werking en is daarom eveneens zeer geschikt voor outdoor gebruik.

Afmetingen
- Hoogte: 54 cm
- Breedte: 38 cm
- Diepte: 38 cm
- Bladdikte: 2 cm
- Diameter blad: ø 38 cm
- Poothoogte: 52 cm
- Pootbreedte: 5,5x0,8 cm
- Diameter voet: 31 cm
- Draaggewicht: 10 kg
- Gewicht: 8 kg

Onderhoud
Alle aluminium items uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Mocht het aluminium beschadigd zijn, raadpleeg dan een gespecialiseerde verfzaak. Behandeld aluminium is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.

Levering
Mato wordt in één pakket, per stuk geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de voet.

Bijzettafel Mato is niet te zien in onze showroom.

Levertijd (indien geen voorraad zichtbaar): Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel