801253-T | Lumps rond wandlamp - glas | BePureHome

Artikel 14 van 14
€ 29,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 801253-T
Merk: BePureHome
Afmetingen: 25x25x15 cm (HxBxD)
Kleur: Transparant
Materiaal: Glas

- Wandlamp met een retro design
- Vervaardigd uit metaal met een matzwarte finish
- Lampenkap met uniek, transparant glaswerkkunst
- H 25 cm x B 25 cm x D 15 cm

De Lumps wandlamp, uit de BePureHome-collectie, is een uniek exemplaar. De opvallende kap is vervaardigd uit transparante glaswerkkunst. Deze retrolook past helemaal in de interieurtrends van nu. Door het bolvormige patroon wordt het licht speels verspreid wat zorgt voor een extra dimensie in jouw woonruimte.

Materiaal
Het glaswerk uit onze collecties wordt op diverse manieren gevormd; hand-/mondgeblazen of machinaal. De ambachtelijke glaswerkkunst zorgt ervoor dat elk item uniek is en er lichte oneffenheden in de collecties kunnen voorkomen. De kleuring van transparantglas gebeurt in een vroeg stadium van het proces, een dekkende kleuring van het glas gebeurt nadat het glazen item volledig in vorm en afgekoeld is. Voor onze kleuringstechnieken worden ten alle tijden biologische kleuringen gebruikt.

Afmetingen
- Hoogte: 25 cm
- Breedte: 25 cm
- Diepte: 15 cm
- Wandkap: H4 cm x Ø17 cm
- Glazen kap: H25 cm x B25 cm x D11 cm
- Snoer: zwart kunststof, 138 cm met handschakelaar
- Fitting: E27
- Specificaties: 250V, 40Watt
- Gewicht: 1,55 kg

Onderhoud
Houd het glaswerk eenvoudig stofvrij met een schone, droge doek. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen met een lichtvochtige, schone doek. Nadrogen zorgt voor een streeploos resultaat. Wees zeer voorzichtig tijdens het behandelen van het glaswerk, glaswerk blijft altijd iets kwetsbaar.

Levering
Het item wordt in één pakket geleverd. Het is aangeraden om de installatie-instructie met aandacht te lezen voorafgaand aan de montage.

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel