373384-D | Silas hoge kast - geborsteld grenen dust [fsc] | WOOOD Exclusive

Artikel 2 van 10
€ 499,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373384-D
Merk: WOOOD Exclusive
Serie: Silas
Afmetingen: 210x60x36 cm (HxBxD)
Kleur: Dust
Materiaal: Geborsteld grenen [FSC]

- Eigentijdse hoge kast met lade
- Grenenhout [FSC] op zwart metalen onderstel
- Slank en hoog model
- H 210 cm x B 60 cm x D 36 cm

De Silas hoge kast is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd grenenhout en komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive. De Silas serie heeft een eigentijdse moderne uitstraling en biedt een goede basis voor het interieur. De kast is uitgevoerd in de nieuwe trendkleur: dust. Deze vergrijsde zandtint zorgt voor een luxe warmte in jouw interieur.

Materiaal
Deze hoge kast met twee deuren en lade is gemaakt van grenenhout, heeft een geschuurde afwerking en is afgelakt in de kleur dust. Het onderstel is van zwart metaal. De grenenhouten meubelen uit onze collecties zijn FSC-gecertificeerd en worden op diverse manieren behandeld. Zo is geschuurd grenen zeer glad en netjes en staat geborsteld grenen juist bekend om zijn karakteristieke nerftekeningen en doorleefde uitstraling. Voor een nog robuustere look wordt het grenenhout band gezaagd. Grenenhout wordt gekenmerkt door een lichtgele kleur en zichtbare vlamtekeningen.

Afmetingen
De Silas hoge kast heeft een hoogte van 210 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 36 cm. Achter de twee deuren zitten vier legplanken, de hoogte van de opbergvakken is 40 cm en de breedte is 56 cm. De diepte van de lade is 31 cm en de breedte 56 cm. Dit meubel heeft een gewicht van 37 kg.

Onderhoud
Onbehandeld grenenhout heeft een relatief korte levensduur, gemiddeld 5-10 jaar. Om deze reden behandelen wij onze grenenhouten meubelen om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Behandeld grenenhout is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen.

Dit is een DHZ-pakket: De 2-deurs kast wordt in twee pakketten geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijleverde montagehandleiding.
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren. Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

Deze kast is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel