373292-G | Moza tafellamp - bamboe groen | WOOOD Exclusive *uitlopend

Artikel 124 van 194
€ 49,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373292-G
Merk: WOOOD Exclusive
Afmetingen: 48x36x36 cm (HxBxD)
Kleur: Groen
Materiaal: Bamboe
Voorraad 3 stuks

- Gevlochten, moderne tafellamp
- Bamboe met een groene afwerking 
- E27 fitting max. 60 Watt
- H 48 x B 36 X D 36 cm 

Deze gevlochten tafellamp Moza komt uit de collectie van het Nederlandse WOOOD Exclusive, is vervaardigd uit bamboe met een groene afwerking en staat op een zwarte, ijzeren 3-poot. Door de open structuur van de kap verspreidt de lamp een sfeervol licht en past hij in meerdere interieurstijlen.

Materiaal
Tijdens het productieproces wordt de bamboe op maat gelaserd, door deze techniek kunnen de stroken enigszins donker geblakerd zijn aan de binnenzijde van de lamp. Bamboe is een zeer sterk natuurproduct en eveneens zeer flexibel, dit zorgt voor een zeer hoog duurzaamheidsniveau. Bamboe is zeer licht van kleur maar kan sterk reageren op de omgeving, de weersinvloeden laten bamboe langzaamaan vergrijzen of beschimmelen. Dit heeft geen gevolgen voor de constructie, kwaliteit of levensduur van het meubel.

Afmetingen
Deze sfeervolle Moza heeft een hoogte van 48 cm en is 36 cm rond. De lamp is voorzien van 1.42 meter snoer en een handschakelaar.

Levering
De lamp wordt geleverd in één pakket. Plaats voor het beschermen van de ondergrond kleine viltglijders aan de onderzijde. Moza is geschikt voor een lichtbron met een E27 fitting en maximaal 60 Watt. De lichtbron is exclusief.

Levertijd (indien geen voorraad zichtbaar): Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel