800543-NA | Rodeo bank 3-zits - bouclé naturel | BePureHome

Artikel 49 van 66
€ 999,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800543-NA
Merk: BePureHome
Serie: Rodeo
Afmetingen: 85x277x86 cm (HxBxD)
Kleur: Naturel
Materiaal: 100% polyester

Modern en eigentijds design
Onderdeel van de bekende Rodeo serie
Bekleed met een mooie bouclé (100% polyester)
H 85 cm x B 277 cm x D 86 cm

De Rodeo serie van het Nederlandse interieurlabel BePureHome is modern, stoer en eigentijds. De Rodeo's zijn royaal en bieden een heerlijk stevig zitcomfort. Door het hoge potenframe ogen de meubelen slank en luchtig. Rodeo staat bekend om de tijdloze kleur- en materiaal combinatie, geïnspireerd op de jaren '50 gegoten in een eigentijds jasje. Dare to go Rodeo!

Materiaal
De Rodeo bank is opgebouwd uit een combinatie van massief hout, spaanplaat, polyurethaan schuim met een dichtheid van 25 kg/m3 en een zigzag vering. De zitting bevat een polyurethaan schuim met een dichtheid van 30 kg/m3 (T3037). De rugleuning bestaat uit een combinatie van 70% gesneden schuim en 30% siliconen. Deze Rodeo is bekleed met zachte bouclé. Het materiaal van de Colmar bouclé stof speelt in op de laatste trend: zachte materialen. De stof is zacht en heeft een elegante textuur die meteen warmte in huis brengt. Onze Colmar bouclé stof heeft een Martindale van 100.000, dat betekent dat de stof geschikt is voor intensief gebruik. De dichte weeftechniek zorgt voor de sterkte van de stof, dit maakt dat de bouclé niet snel zal slijten of scheuren. Ook heeft elke kleur een hoge kleurvastheid, maar het is aangeraden om direct zonlicht te vermijden om kleurnuances te voorkomen.

Afmetingen
De Rodeo 3-zits bank heeft een totale hoogte van 85 cm, breedte van 277 cm en diepte van 86 cm. De zithoogte is 45 cm en een zitdiepte van 60 cm zorgt voor een fijn ondersteunende zit. De zitbreedte van deze 3-zitter bedraagt 253 cm en is verdeeld in drie losse zit- en rugkussens. De armleuningen hebben een breedte van 12 cm en een hoogte van 68 cm, gemeten vanaf de vloer. De metalen poten zijn 20 cm hoog. De bank kan 250 kg dragen, wanneer gelijkmatig verdeeld.

Onderhoud
Bij eventuele vlekken direct droogdeppen met een schone doek of tissue. Beslist niet wrijven! Meeste vloeistoffen zijn te verwijderen met lauw water. Maak gebruik van een zachte, ronddraaiende beweging van buiten naar binnen. Als de stof verwijderd kan worden van het meubel is wassen op 30 graden of de stof laten stomen, mogelijk.

Levering
De Rodeo 3-zits bank wordt in twee pakketten geleverd. De poten zijn eenvoudig te bevestigen aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten.

De Rodeo-serie is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel