373650-M | Swing schuifdeurkast - grenen geschuurd mist [fsc] | WOOOD Exclusive

Artikel 10 van 89
€ 899,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373650-M
Merk: WOOOD Exclusive
Afmetingen: 200x150x47 cm (HxBxD)
Kleur: Mist
Materiaal: Grenen

Opvallende, stoere schuifdeurkast
Geschuurd, FSC gecertificeerd, grenenhout
Handig; zowel opbergruimte als display ruimte!
H 200 cm x B 150 cm x D 46,5 cm

De Swing schuifdeurkast is een opvallend item in jouw interieur! Met de ruime display ruimte en fijne opbergladen biedt Swing genoeg ruimte voor al jouw decoratie en spulletjes die je liever uit het zicht laat. De schuifdeur van de Swing kast is een royaal podium voor de mooiste prints, boeken en/of tijdschriften. Breng het stylingtalent in jou naar boven.

WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

Materiaal
De grenenhouten meubelen uit onze collecties zijn FSC-gecertificeerd en worden op diverse manieren behandeld. Zo is geschuurd grenen zeer glad en netjes en staat geborsteld grenen juist bekend om zijn karakteristieke nerftekeningen en doorleefde uitstraling. Voor een nog robuustere look wordt het grenenhout band gezaagd. Grenenhout wordt gekenmerkt door een lichtgele kleur en zichtbare vlamtekeningen.

Afmetingen
De kast heeft een hoogte van 200 cm, een breedte van 150 cm en een diepte van 46,5 cm. Het interieur van het linkergedeelte van de kast bestaat uit 5 opbergvakken en het rechter gedeelte heeft 4 opbergvakken met twee gelijke lades. Dit maakt van de Swing schuifdeurkast een heerlijke opberger gecombineerd met de looks van een prachtige en unieke kast. 

Onderhoud
Onbehandeld grenenhout heeft een relatief korte levensduur, gemiddeld 5-10 jaar. Om deze reden behandelen wij onze grenenhouten meubelen om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Behandeld grenenhout is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen.

Levering
De schuifdeur kast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie. Plaats ter bescherming van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde. Het is aangeraden om extra aandacht te besteden aan de valbeveiliging.

De Swing schuifdeurkast is te zien in onze showroom in het mat zwart!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel