400445-N | Set v 2 - High heels bijzettafels/salontafels - mango hout naturel | vtwonen

Artikel 8 van 8
€ 249,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 400445-N
Merk: vtwonen
Afmetingen: 35x40x40 cm
47x70x70 cm
(HxBxD)
Kleur: Naturel
Materiaal: Mango hout

Organisch gevormde bijzettafel set
Gemaakt van warmgekleurd mangohout
Opvallend design met Scandinavische look
H 35 cm x Ø 40 cm / H 47 x Ø 70 cm

Opvallend en toch subtiel, strak design en toch vriendelijk gevormd. Deze speelse set bijzettafels High Heels, van het Nederlandse merk vtwonen, voegt zich eenvoudig naar jouw woonstijl. De tafels zijn gemaakt van mangohout met een neutrale coating waardoor de eigenschappen van het natuurlijke materiaal goed zichtbaar blijven. Het stijlvolle design heeft afgeronde randen, waardoor de set vriendelijk oogt en zich gemakkelijk in een ruimte voegt. Plaats High Heels bij elkaar voor optimale gebruiksruimte of gescheiden voor diverse doeleinden zoals plantentafel of salontafel.

De kleine variant heeft een hoogte van 35 cm en kan dus deels onder de grote variant gezet worden voor een speelse combinatie. Het blad heeft een diameter van 40 cm. De grote variant is 47 cm hoog met een blad van 70 cm doorsnede. Beide tafelbladen zijn 4-5 cm dik en lopen 2 cm in aan de bovenzijde.

De High Heels set wordt geleverd in één pakket met een eenvoudige montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder elke poot. Je houdt de High Heels tafels eenvoudig stofvrij met een zachte, droge doek. Bij vochtige vlekken direct droog deppen.

De High Heels zijn te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel