378663-T | Statement hocker - brede platte rib taupe 80x55cm | BePureHome

Artikel 111 van 669
€ 299,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 378663-T
Merk: BePureHome
Serie: Statement
Afmetingen: 40x80x55 cm (HxBxD)
Kleur: Taupe
Materiaal: 53% polyester / 47% polyacryl

Comfortabele hocker 
Platte brede ribstof in een trendy taupe kleur
Voor multifunctioneel gebruik
H 40 x B 80 x D 55 cm

Deze stoere Statement hocker past perfect bij de fauteuil en banken uit de collectie van BePureHome. De Statement serie biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Het design van Statement is basic, maar valt door de robuuste zitting wel op. Deze hocker heeft een hoog zitcomfort en is ook perfect te gebruiken als voetenbank. De Statement hocker is bekleed met een zachte ribstof (53%PES/47%PAC) in de kleur taupe. De platte brede rib geeft de hocker een royale uitstraling en voelt heerlijk aan. De hocker is beschikbaar in meerdere stoffen en kleuren. 

De Statement hocker heeft een zithoogte van 40 cm, een zitbreedte van 75 cm en een zitdiepte van 50 cm. De poten hebben een hoogte van 15 cm en zijn vervaardigd uit zwart gelakt berkenhout. Max. draaggewicht is 100 kg. 

Onderhoud
Bij eventuele vlekken even een vochtige handdoek op de vlek laten liggen, op deze manier absorbeert de handdoek de vlek. Als de handdoek verzadigd is, het proces opnieuw herhalen tot de vlek niet meer afgeeft. Laat de laatste handdoek op de vlek liggen tot de handdoek is opgedroogd. Let op: wrijving zorgt ervoor dat de vlek in de bank trekt. Wrijven is daarom zeer afgeraden. Vanwege de verweefde chenille garens is er kans op glimmende vlekken bij veelvuldig gebruik, dit effect is vergelijkbaar met gebruikssporen op suèdine stoffen.

Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.

De Statement-serie is te zien in onze showroom!

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment 
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel