373317-N | Vic salontafel - hout/metaal 120x60 | WOOOD

Artikel 20 van 132
€ 299,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373317-N
Merk: WOOOD
Afmetingen: 40x120x60 cm (HxBxD)
Kleur: Naturel
Materiaal: Teak / ijzer

Karakteristieke, unieke salontafel
Teakhouten bovenblad met zwart ijzeren onderstel
Elk item is uniek!
H 40 x B 120 x D 60 cm 

Salontafel Vic komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. Het topblad is gemaakt van kleine latjes gerecycled teakhout met een zwart ijzeren onderstel. Deze latjes zijn bevestigd op een MDF - Multiplex plaat. Een uniek item in je woonkamer met een speelse touch door de verschillende hoogtes in tafelbladen. 

De dikte van het tafelblad is 2.5 cm. In gerecycled teakhout is er geen FSC-certificaat afgegeven omdat het hout afkomstig is van oude teakhouten stammen. Vic heeft meerdere niveaus tafelbladen. De hoogte tussen het bovenste tafelblad en het grote tafelblad is 16 cm, ook vanaf de grond. De hoogte tussen het bovenste tafelblad is het kleine tafelblad is 22 cm. Vanaf de grond gezien is deze afstand tot het kleine tafelblad 10 cm. De poten en het onderstel zijn gemaakt van ijzer met een zwarte afwerking. Het maximale draaggewicht van de salontafel is 60 kg. 

Let op: Doordat de teakhouten latjes gerecycled zijn hebben ze allemaal een eigen karakter. Het product heeft daarom verschillende kleurnuances in het bovenblad, dat is onderhevig aan het gerecyclede teakhout. Dit maakt van elke tafel een uniek item!

Salontafel Vic is niet te zien in onze showroom.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel