373749-BN | Silas 2-deurs kast - eiken blacknight [fsc] | WOOOD Exclusive

Artikel 9 van 10
€ 659,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373749-BN
Merk: WOOOD Exclusive
Serie: Silas
Afmetingen: 149x85x35,5 cm (HxBxD)
Kleur: Blacknight
Materiaal: Essen hout [FSC]

- Stoere, eigentijdse 2-deurs kast
- Zwart, geborsteld essenhout [FSC] en zwart metalen poten
- Ruime opbergmogelijkheden
- H 149 cm x B 85 cm x D 35,5 cm

De Silas 2-deurs kast is vervaardigd uit zwart, fsc-gecertificeerd essenhout en komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De Silas serie heeft een eigentijdse moderne uitstraling en biedt een goede basis voor het interieur.

Materiaal
De Silas 2-deurs kast is gemaakt van massief essen met een geborstelde afwerking dat is afgelakt in de kleur blacknight. Het onderstel (h: 20 cm) is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een zwarte kleur. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.

Afmetingen
De Silas 2-deurs kast heeft een hoogte van 149 cm, een breedte van 85 cm en een diepte van 35,5 cm. De grote lade onderin heeft een diepte van 31 cm en een hoogte van 13 cm. De kast heeft 2 deuren, waar achter zich 2 legplanken over de breedte van de kast bevinden en het tussenschot heeft een inkeping zodat je de deuren kunt openen.

Onderhoud
Behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. 

Dit is een DHZ-pakket: De 2-deurs kast wordt in twee pakketten geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijleverde montagehandleiding. 
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren. Voor kasten hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel