373652-BN | Silas eettafel - essen blacknight [fsc] 220x90 | WOOOD Exclusive

Artikel 6 van 10
€ 699,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 373652-BN
Merk: WOOOD Exclusive
Serie: Silas
Afmetingen: 75x220x90 cm (HxBxD)
Kleur: Blacknight
Materiaal: Essen hout [FSC]

- Stoere, eigentijdse eettafel 
- Zwart, geborsteld essenhout [FSC] en zwart metalen poten
- Geschikt voor 6-8 personen
- H 75 cm x B 220 cm x D 90 cm

De Silas eettafel is vervaardigd uit zwart, fsc-gecertificeerd essenhout en komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD Exclusive. De Silas serie heeft een eigentijdse moderne uitstraling en biedt een goede basis voor het interieur.

Materiaal
Het tafelblad is gemaakt van essenhout (vingerlas), heeft een geschuurde afwerking gekregen en is afgelakt in de kleur blacknight. Het onderstel is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Essenhout is een iets zachte houtsoort met een strakke, rechte nerf. De rechte nerftekening zorgt ervoor dat essenhout goed gebogen kan worden, dit maakt essenhout zeer geschikt voor de meubelbranche. Bewerkt essenhout is sterk en slijtvast, maar onbehandeld essenhout kan veel werking vertonen en snel vergelen. Geschuurd essenhout zorgt voor een nette, gladde uitstraling. Geborsteld essen heeft meer karakter en bandgezaagd essenhout heeft een zeer robuuste en ruwe look.

Afmetingen
De Silas eettafel heeft een hoogte van 75 cm, een breedte van 220 cm en een diepte van 90 cm. Het blad van 220x90 cm en een kleine 2 cm dik. Het blad steekt aan de hoofdeinden 15 cm uit ten opzichte van het frame. De afstand tussen de vloer en het blad is 73 cm. De poten hebben een dikte van 25 mm.

Onderhoud
Behandeld essenhout is eenvoudig schoon te maken met een lichtvochtige, schone doek. Vlekken op onbehandeld essenhout zijn op te lossen met een absorberende, schone doek. Bij hardnekkige vlekken kan essenhout eenvoudig opnieuw behandeld worden. Schuur het hout op tot korrel 180, daarna kan het essenhout goed beschermd worden met een olie, was, lak of beits naar keuze. 

Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten. 

Levertijd: Neem voor de actuele levertijd graag even contact op met de winkel (013-3030056 / info@loft8-home.nl).

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel