800948-G | Bounds bijzettafel XL - hout/metaal antique goud 40XØ76 | BePureHome

Artikel 26 van 132
€ 129,00 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Artikelnummer: 800948-G
Merk: BePureHome
Afmetingen: 40x76x76 cm (HxBxD)
Kleur: Antique goud
Materiaal: Hout / metaal
Voorraad 4 stuks

- Royale bijzettafel op slanke poten
- Tafelblad van multiplex met zinken metaalcoating
- Metalen poten met een antique gold finish
- H 40 cm x Ø 76 cm

Diepzinnig en eigenaardig zijn twee kenmerken van deze interessante Bounds bijzettafel. De bijzettafel komt uit de collectie van het Nederlandse interieurlabel BePureHome en is een oogstrelend exemplaar. De combinatie van hout en metaal met een donkere antique gold afwerking geeft Bounds een mysterieuze glans en geleefde uitstraling. Stoer en toch elegant.

Materiaal
Multiplex wordt gevormd uit geperst plaatmateriaal welke kruislings verlijmd zijn. Hierdoor is multiplex een echte massief hout look-a-like en zeer sterk. Multiplex staat bekend om zijn lichtgewicht, duurzaamheid en het gemak van het werken met multiplex.

Afmetingen
Deze royale bijzettafel heeft een hoogte van 40 cm en is 76 cm in het rond. De opstaande rand rondom het tafelblad is 4 cm hoog. De poten zijn ieder 36 cm hoog. De tafel heeft een draagkracht van 20 kg wanneer gelijkmatig verdeeld of centraal geplaatst. De bijzettafel heeft zelf een gewicht van ruim 9 kg.

Levering
De bijzettafel wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten (ø1cm).

De Bounds bijzettafels zijn te zien in onze showroom.

 

Loft 8 Home Interior:
✔ Unieke, persoonlijke woonwinkel
✔ Steeds vernieuwend assortiment
✔ CBW-erkend

© 2014 - 2024 Loft 8 Home Interior | bijzondere woonwinkel met uitstraling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel